Kuchařka Zpátky domů
Uvařit dobré jídlo je ten nejsnadnější a nejrychlejší způsob, jak z hořkého dne udělat sladký, jak z místa, kam chodíte přespávat, vykouzlit domov, a jak dokázat lásku těm, na nichž vám záleží.
Hanka Michopulu, zakladatelka časopisu Apetit, s tím má svou zkušenost – opustila úspěšnou kariéru a vrátila se na čas domů, ke své rodině a do své vlastní kuchyně. A pak napsala tuto kuchařku, aby i vám pomohla co nejlíp si užívat života. Její knížka přináší snadné a vyzkoušené recepty pro různé příležitosti, například víkendové snídaně, slavnostní večeře, ale i vaření na dovolené nebo narozeninové pečení. Bude vás provázet od nákupu kvalitních surovin až po výsledek - spokojené chvíle. Je to kuchařka pro lidi, kterým chybí opravdové domácí jídlo, ale přitom žijí a pracují v české realitě třetího tisíciletí.
Potřebujete nové recepty a nové nápady? Musí být dobré, snadné, pořádně vyzkoušené a z dostupných ingrediencí? Přesně taková je Kuchařka Zpátky domů. Bůhví, kam všude vás vaše vaření zavede. Třeba pro vás bude taky cestou zpátky domů...
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku