Luštěniny - předkrmy * polévky * hlavní jídla * dezerty
Novinka
Sleva 11% -
z ceny 379,00 Kč s DPH
Nová cena 337,00 Kč s 10% DPH
Kuchařka plná snadných a lákavých receptů s čočkou, cizrnou, fazolemi, hráškem a dalšími, méně obvyklými, druhy luštěnin.
Současné trendy ve vaření znovu objevují zdánlivě obyčejné a často neprávem opomíjené luštěniny. Není divu, s jejich pomocí uvaříte takřka cokoliv - nejen hlavní jídla, ale i předkrmy, polévky nebo skvělé dezerty.
Pokud luštěniny zařadíte do svého jídelníčku, jistě nebudete litovat, ve své nenápadnosti totiž skrývají mnoho výhod.
Jsou:
•levné
•bezlepkové
•ideální pro udržení optimální váhy
•skvělým zdrojem bílkovin, složených sacharidů a vlákniny
•bohaté na antioxidanty, minerály a kyselinu listovou
Autorka na úvod představuje různé druhy luštěnin i ideální způsob jejich přípravy. Kuchařka je dále přehledně rozdělena do šesti kapitol podle barvy luštěnin:
bílé – černé – zelené – žluté – červené – hnědé.
Najdete mezi nimi klasické známé druhy jako hrášek, čočku či cizrnu, ale i exotické luskoviny jako fazolky edamame, adzuki či mungo nebo třeba černou čočku beluga.
Obohaťte si jídelníček o množství barev i chutí!
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku