Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví

Přihlášení

Registrace


Myšlením k bohatství

Myšlením k bohatství


Hill věnoval většinu svého úsilí vysvětlením paradoxu, že "Myšlenky jsou věci.", svým čtenářům a studentům.
Výsledkem těchto studií byla filozofie úspěchu nabídnuta jako vzorec pro úspěch Hillem a Carnegiem, publikována původně roku 1928 jako studijní příručka ke kuzu nazvaný Pravidlo úspěchu (orig. The Law of Success).
Projekt trval přes 20 let, během kterých se stal Hill poradcem Carnegieho.
včetně Thomase Edisona, Alexandra Grahama Bella, George Eastmana, Henryho Forda, Elmera Gatese, Johna D. Rockefellera, Charlese M. Schwaba, F. W. Woolwortha, Williama Wrigleyho Jr., Johna Wanamakera, Williama Jenningse Bryana, Josifa Stalina, Theodora Roosevelta, Charlese M. Schwaba, Williama H. Tafta, Woodrowa Wilsona, Charlese Allena Warda a Jenningse Randolfa.
V rámci svého výzkumu provedl Hill rozhovory s mnoha z nejúspěšnějších lidí té doby,
Díky tomu, jaký Hill budil dojem, jej Carnegie pověřil (bez placení a nabízejíc poskytnout mu doporučující dopis) provést rozhovory s více než 500 úspěšnými muži a ženami, mnoho z nich milionářů, za účelem odhalit a publikovat vzorec na úspěch.
Jak Hill zjistil, Carnegie věřil, že proces úspěchu může být vyjádřen jednoduchým vzorcem, který by mohl být zopakován průměrnou osobou.
Za bod zlomu jeho kariéry je považováno, když dostal nařízeno v rámci série článků o slavných mužích provést rozhovor s Andrewem Carnegie, toho času jedním z nejmocnějších mužů na světě.
Jeho matka zemřela, když mu bylo 10 let. Začal psát ve věku 13 let jako reportér místních novin. Svou reportérskou výplatu použil pro vstup na právnickou školu, avšak byl brzy nucen odejít z finančních důvodů.
Dle jeho oficiálního životopisce se Hill narodil do chudoby dvoupokojového srubu v městě Pound oblasti Wise County, Virginia.
Hillových knih bylo prodáno miliony kopií, což dokazuje vysoký zájem o tajemství úspěchu mezi moderními američany.
Tajemství úspěchu bylo ve svůdné formě nabídnuto čtenářům knihy Myšlením k bohatství a nebylo vysloveno přímo, neboť Hill cítil, že jeho postupné poodhalování čtenářem samotným tomuto čtenáři přinese největší užitek.
Hill nazval své učení úspěchu "filozofie úspěchu".
Jak úspěch přichází a vzorec který umožní jej dosáhnout průměrné osobě byly slibem Hillových knih.
"Cokoliv si lidská mysl dokáže představit a čemu dokáže uvěřit, toho lze dosáhnout"
Hillovým charakteristickým vyjádřením je:
V americe, Hill uváděl, lidé mohou věřit, čemu chtějí věřit a to je to, co odlišuje Spojené státy od všech ostatních zemí na světě. Hillova práce prozkoumávala sílu osobních přesvědčení a jakou roli hrají v osobním úspěchu.
Jeho nejznámější kniha, Myšlením k bohatství (v orig. Think and Grow Rich), je jednou z nejprodávanějších knih všech dob.
byl americký autor, který byl jedním z prvních producentů moderního žánru literatury věnované osobnímu úspěchu.
Napoleon Hill (26. října 1883 - 8. listopadu 1970)
Nezbytná knížka pro každého.
Světoznámá a nejprodávanější klasika věhlasného autora pojednává nejen o penězích, ale především o myšlení, pracovitosti a schopnosti si zorganizovat vlastní život.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku
Zpět

Registrace
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Zásady cookie
Newsletter

Zaregistrujte k odběru Newsletteru

Zasílejte mi prosím newsletter

Cesty mezi světy

email: info@pknihy.cz

tomindo © 2012-2023, systém TomShop 2.5 | www.pknihy.cz | www.pozoruhodneknihy.cz | www.pozoruhodnedarky.cz | www.vilandule.cz