Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví

Přihlášení

Registrace


Da Vinciho kód (ilustrované vydání)

Da Vinciho kód (ilustrované vydání)


Jedna z nejprodávanějších knih všech dob v novém překladu a ve speciálním vydání s ilustracemi, fotografiemi a nákresy symbolů, pamětihodností i uměleckých děl zmiňovaných v textu - od Mony Lisy a Poslední večeře, přes staroegyptské symboly, po plánky Louvru, Westminsterského opatství nebo kaple v Rosslynu.
Spolu se prodírají spletí hádanek a zanedlouho zjistí, že kurátor měl cosi společného s Převorstvím sionským a obětoval život, aby ochránil nejposvátnější tajemství, které bylo tajné společnosti svěřeno, totiž místo, kde se nachází Svatý grál.
Ve Velké galerii v Louvru je zavražděn kurátor Jacques Saunière. Jeho tělo je nalezeno ve velmi podivné pozici a vedle něj leží záhadná zašifrovaná zpráva. Policie přizve k vyšetřování harvardského profesora symbologie Roberta Langdona, a brzy se na scéně objeví i mladá francouzská kryptoložka Sophie Neveuová.
Speciální obrazové vydání světového bestselleru amerického autora pod ve světě všeobecně používaným názvem Da Vinciho kód (první č. vydání vyšlo pod titulem Šifa mistra Leonarda).
V tomto výpravném vydání je text doplněn více než sto šedesáti barevnými fotografiemi uměleckých děl, symbolů a budov, které hrají v knize důležitou roli.
Da Vinciho kód, román, který v českém jazyce vyšel pod názvem Šifra mistra Leonarda je jednou z nejčtenějších knih všech dob, který nadchl miliony čtenářů na celém světě.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku
Zpět

Registrace
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Zásady cookie
Newsletter

Zaregistrujte k odběru Newsletteru

Zasílejte mi prosím newsletter

Cesty mezi světy

email: info@pknihy.cz

tomindo © 2012-2023, systém TomShop 2.5 | www.pknihy.cz | www.pozoruhodneknihy.cz | www.pozoruhodnedarky.cz | www.vilandule.cz