Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví

Přihlášení

Registrace


Indiánský léčitel cesta ke starým magickým metodám léčení

Indiánský léčitel cesta ke starým magickým metodám léčení
Indiánská víra je z velké části postavena na úctě k předkům a vztahuje se ke konkrétním místům síly v krajině , kde indiáni žijí. Mnohá z těchto míst jsou přímo spojena s legendami a mýty indiánských kmenů.

Autor prošel šamanským výcvikem u dvanácti různých indiánských medicinmanů. 1996. Bobby v knize barvitě popisuje části svého výcviku. Některé jeho zkušenosti jsou v pravdě dramatické a pro evropského skeptika jen těžko uvěřitelné. Najdete v ní i popis některých příkladů z autorovy léčitelské praxe. Celou knihou se jako červená nit line stále znovu varování před laciným a povrchním přístupem k duchovním věcem a apel na to ,že cesta léčitele vyžaduje od člověka často oběť a utrpení.

Autor říká :

"Všechny lidské bytosti mají přirozenou touhu spojit se s vesmírem. Všechny lidské bytosti mají univerzální právo komunikovat se stvořením a s Velkým Tvůrcem. Naneštěstí zřídkakdy učiní oběť , které je k využití tohoto práva zapotřebí. Než by šly k němu ,očekávají že přijde za nimi prostřednictvím falešných ,člověkem vytvořených církví nebo něčeho podobného. Potom se chodí v neděli posadit do kostela v galantních šatech ,se znečištěnou myslí ,špinavým tělem ,otrávenou duší a čekají na Tvůrce ,že se zastaví v jejich Cadillacu a všem jim požehná."

Tato kniha mohla být povinnou literaturou pro všechny ty naše rádoby šamany a léčitelé ,kteří v sobě objevili úžasné schopnosti po přečtení jedné knihy ,nebo absolvování nějaké super přednášky.

Kniha nabízí mnoho zajímavých informací o snech a vizích ,symbolech a znameních ,místech síly a léčitelských obřadech.

Kniha je napsaná svižným stylem se smyslem pro dramatičnost ,takže vám mohu slíbit ,že nudit se určitě nebudete.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku
Zpět

Registrace
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Zásady cookie
Newsletter

Zaregistrujte k odběru Newsletteru

Zasílejte mi prosím newsletter

Cesty mezi světy

email: info@pknihy.cz

tomindo © 2012-2023, systém TomShop 2.5 | www.pknihy.cz | www.pozoruhodneknihy.cz | www.pozoruhodnedarky.cz | www.vilandule.cz