Kuchyně hmyzem zpestřená

Celý autorský kolektiv přeje pěkné počtení a dobrou chuť.
Vítejte ve světě, kde entomofágie je věda, umění i zábava.
Nevadí, vařte nejdřív bez hmyzu a nohaté suroviny pomalu přidávejte. Všechny pokrmy lze připravit i bez zmiňovaných hmyzáků.
Líbí se vám recepty a hmyz zatím neradi?
Najdete v ní odpovědi na otázky proč jíme, trochu teorie o tom, jak pracuje lidské tělo, povídání o hmyzu, provedeme vás cestou kolem světa za 80 kilokalorií, dozvíte se, jak připravovat hmyz k vaření a mnoho zajímavých a chutných vyzkoušených receptů.
Kniha pojednává o "hmyzácích" v "kuchyni i na talíři". Jsou zde uvedeny receptury předkrmů, polévek, hlavních jídel, dezertů a ostatních kulinářských lahůdek.
Pojem entomofágie se od přelomu století rozšířil do povědomí mnoha lidí, zájem o recepty a konzumaci hmyzu neustále roste a přání potenciálních konzumentů hmyzu vyústilo v sepsání předkládané kuchařky.
Kuchařka jakou jste ještě nečetli, plná dobrot, psaná s humorem a vtipem, s barevnou přílohou pokrmů, ilustrovaná kreslenými vtipy.
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku