Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví

Přihlášení

Registrace


Mandaly obrazy z nevědomí

Mandaly obrazy z nevědomí

Získané vědomosti budou daleko ucelenější, než výklady v jeho jiných dílech.
Pojednání K empirii individuačního procesu je obrazy dokumentovaným svědectvím o transformující cestě jedné ženy. Průhledy, kterými můžeme skrze jedinečný individuální průběh pozorovat oceánický prostor kolektivního nevědomí, jsou natolik uhrančivé, že se vřele doporučují tomu, kdo se chce Jungovi přiblížit.
Pro Jungovu psychologii je nanejvýš typické, že klíčové poselství není obsaženo ve zobecňujících pasážích, ale kazuistice.
...individuální mandaly se vyznačují takřka neomezeným množstvím motivů a symbolických narážek, v nichž je snadno patrné, že se pokoušejí vyjádřit celek individua, nebo jeho hlavní vnitřní vztažný bod... jejich předmětem je bytostné Já.
V oblasti náboženských rituálů a v psychologii označuje kruhové obrazy, jejich kreslené, malované, plastické nebo taneční ztvárnění...jako psychologické fenomény se spontánně vyskytují ve snech, v jistých konfliktních stavech a u schizofrenie....
Slovo mandala znamená kruh v obecném smyslu.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku
Zpět

Registrace
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Zásady cookie
Newsletter

Zaregistrujte k odběru Newsletteru

Zasílejte mi prosím newsletter

Cesty mezi světy

email: info@pknihy.cz

tomindo © 2012-2023, systém TomShop 2.5 | www.pknihy.cz | www.pozoruhodneknihy.cz | www.pozoruhodnedarky.cz | www.vilandule.cz