Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví

Přihlášení

Registrace


Navždy plynule - jak se rychle naučit cizí jazyk a nikdy ho nezapomenout

Navždy plynule - jak se rychle naučit cizí jazyk a nikdy ho nezapomenout
Novinka

Gabriel Wyner      
Rok vydání:2020
Vydavatelství:Jan Melvil Publishing, s.r.o.      
ISBN:978-80-7555-071-2
Stran:367
Skladem: na dotaz
Kategorie:Beletrie, matematika, různé
Cizojazyčné knihy, slovníky
Kód:B33430


Sleva 11% - z ceny 349,00 Kč s DPH
Nová cena 311,00 Kč s 10% DPH




„Nic takového jako těžký jazyk neexistuje. Každý trouba dokáže mluvit jakoukoli řečí, kterou mluvili jeho rodiče, když byl malý“......řekl si operní zpěvák Gabriel Wyner a do svých třiceti let se naučil šesti jazykům.

Nyní můžete i vy poznat kombinaci těch nejúčinnějších metod a moderních online aplikací, které konečně přinášejí do výuky jazyků technologický pokrok hodný 21. století. Kolikrát tedy budete člověkem?

Stát se v dospělosti polyglotem se zdá nemožné, snad až podivínské – vždyť kolikrát jsme všichni začínali a snažili se vytrvat. Množství času a úsilí potřebné k memorování slovíček, vstřebání gramatiky a pochopení výjimek ale přece v dospělosti už nikdo nemá... A teď ta dobrá zpráva. Jde to i jinak. Gabriel Wyner dělá z ovládnutí cizí řeči zábavou, od které se nedokážete odtrhnout. Už teď gratulujeme k novému koníčku!

Autor Navždy plynule vzal to nejlepší ze známých přístupů k učení se jazykům, rozebral je na prvočinitele, přidal poznatky o vývoji řeči a funkcích paměti, a vše propojil s moderními online nástroji pro poslech a pro komunikaci s rodilými mluvčími. Vy sami si pak díky konkrétním návodům, postupům a tipům vytvoříte efektivní soukromý kurz na míru, který změní navždy vaše naslouchání, mluvu, ale zejména způsob uvažování o cizí řeči. Protože už nikdy nebudete překládat, vy budete v novém jazyku rovnou myslet.

„Čas od času vám může cizí jazyk připadat jako maska. Je to hra, divadlo. Máte roli francouzského týpka a právě hrajete rozhovor s pár přáteli. V takových chvílích se občas přistihnete, jak říkáte věci, které byste ve svém jazyce nikdy neřekli. Jste otevřenější. Mluvíte svobodněji. Koneckonců, nejste to přece doopravdy vy, je to jen hra.

To ale není tak úplně pravda. Jste to vy. A tohle svoje já můžete potkat jen v cizím jazyce.“

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku
Zpět

Registrace
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Zásady cookie
Newsletter

Zaregistrujte k odběru Newsletteru

Zasílejte mi prosím newsletter

Cesty mezi světy

email: info@pknihy.cz

tomindo © 2012-2023, systém TomShop 2.5 | www.pknihy.cz | www.pozoruhodneknihy.cz | www.pozoruhodnedarky.cz | www.vilandule.cz