Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví

Přihlášení

Registrace


Shiatsu Do Rojin-Lijang

Shiatsu Do Rojin-Lijang


Slovo shiatsu (čteno šiacu) je z japonštiny.

Šiacu znamená v překladu tlak prsty - je to japonská masážní technika, založená na východní léčební tradici a západní fyziologii a psychologii. Šiacu pracuje s akupunkturními dráhami a body za účelem obnovit přirozený tok vitální energie, a tak nastolit energetickou rovnováhu v těle.

Shiatsu se vyvíjelo z původních čínských masáží, po připojením poznatků ze západní lékařské anatomie a psychologie byla roku 1964 japonskou vládou tato metoda uznána za oficiální terapii pod jednoduchým názvem „shiatsu.“ Autor knihy praktikuje od počátku 70. let minulého století bojová umění a postupně se dostal až ke speciální terapii shiatsu. V knize seznamuje čtenáře nejen se základním tématem shiatsu, ale také s některými jeho technikami a zákroky, podle nichž si každý čtenář či zájemce může individuálně, na základě posouzení vlastní konstituce, doplnit mnohé ze své autoregenerace, terapeutického záměru nebo průběhu meditace.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku
Zpět

Registrace
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Zásady cookie
Newsletter

Zaregistrujte k odběru Newsletteru

Zasílejte mi prosím newsletter

Cesty mezi světy

email: info@pknihy.cz

tomindo © 2012-2023, systém TomShop 2.5 | www.pknihy.cz | www.pozoruhodneknihy.cz | www.pozoruhodnedarky.cz | www.vilandule.cz