Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví

Přihlášení

Registrace


Strava pro klid v duši jak strava bez masa a mléka léčí tělo i mysl

Strava pro klid v duši jak strava bez masa a mléka léčí tělo i mysl
Dr. Ruediger Dahlke      
Rok vydání:2014
Vydavatelství: Computer Press, a.s.      
Stran:232
Skladem: na dotaz
Kategorie:Léčení přírodními prostředky, herbáře
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:A68341


Sleva 7% - z ceny 299,00 Kč s DPH
Nová cena 278,00 Kč s 10% DPH


PEACE FOOD výživa míru a pokoje.

Maso a mléčné výrobky přispívají ke vzniku nemocí, což dokázal nespočet studií. Na jejich konto spadají především rakovina a kardiovaskulární onemocnění, ale i mnoho dalších nemocí jako cukrovka nebo autoimunitní onemocnění. Podle autora Ruedigera Dahlkeho to způsobují především dva faktory. Požíváním potravy ze zvířecích těl se do našeho organismu dostává příliš mnoho mrtvé hmoty a spolu s ní do nás při jídle přechází nesmírné utrpení, které zvířata zažívají v hromadných chovech a na jatkách.

Naštěstí vedle toho existuje způsob, jak se stravovat zdravě. Strava pro klid v duši, autorem nazvaná „Peace Food“ je výživa postavená na plnohodnotných sacharidech i vysoce hodnotných rostlinných bílkovinách. Na základě nejnovějších neuroendokrinologických poznatků autor ukazuje, co musíme jíst, abychom podpořili tvorbu hormonů, jako je serotonin, dopamin nebo GABA, a tím dosáhli tělesné a duševní rovnováhy.

Dr. Ruediger Dahlke (1951), působí od roku 1979 jako lékař a psychoterapeut, specializovaný na přírodní léčbu a homeopatii. Pořádá semináře v německy mluvící části Evropy a v Itálii. Svými knihami o výkladu klinických obrazů nemocí založil celostní psychosomatiku, která již více než 15 let nachází stále více příznivců. Jeho stěžejní díla můžete sehnat i v češtině: Nemoc jako symbol, Nemoc jako řeč duše, Princip stínu.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku
Zpět

Registrace
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Zásady cookie
Newsletter

Zaregistrujte k odběru Newsletteru

Zasílejte mi prosím newsletter

Cesty mezi světy

email: info@pknihy.cz

tomindo © 2012-2023, systém TomShop 2.5 | www.pknihy.cz | www.pozoruhodneknihy.cz | www.pozoruhodnedarky.cz | www.vilandule.cz