Tajemství východu - aneb To nej...
Sleva 7% -
z ceny 299,00 Kč s DPH
Nová cena 278,00 Kč s 10% DPH
Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha)
Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…)
Wokování (pokrmu z woku)
Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki)
Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...)
Hot & cold (saláty a polévky)
(ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...)
Chuť pravé Asie
Kapitoly:
Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).
Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.
od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává.
"Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie
"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.
Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!
Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské.
Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně.
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku