Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví

Přihlášení

Registrace


Tarot bez karet - Moudrost - Rider-Waite

Tarot bez karet - Moudrost - Rider-Waite


Skvělá věštecká příručka, k níž nepotřebujete žádné karty. Jedná se o velmi jednoduchou metodu: Na začátku knihy se nachází stránka s kruhem zaplněným čísly. Stačí zavřít oči, soustředit se na otázku a položit přitom prst na libovolné místo v kruhu. Určené číslo zodpovídá určité tarotové kartě a oznamuje vám odpověď, rozdělenou do těchto sekcí: podnět k meditaci, vztahy, budoucnost, rada v krizi, námět k činnosti, afirmace.

Odpovědi se přitom dělí do několika sekcí podle toho, co chcete vědět: podnět k meditaci, vztahy, budoucnost, rada v krizi, podnět pro aktivitu nebo povzbuzující výrok.
Číslo, na kterém prst spočině. znamená odpověď na vaši otázku;odpovídá vlastně konkrétní tarotové kartě, jež je u jeho vysvětlení vyobrazená.
Na začátku knihy se nachází stránka s kruhovým obrazcem, který je zaplněn čísly. Stačí zavčít oči, soustředit se na otázku, jež vás zajímá, a intuitivně položit prst na libovolné místo v kruhu.
Jedná se o jednoduchou, a přitom účinnou metodu "věštění" či spíše hledání moudré rady a provzbuzení.
Nemusíte vlastnit ani kupovat sadu některého druhu tarotu, jež byvají sice krásné, ale také velmi drahé - zcela postačí tato naše knížka.
Úžasná věštecká příručka, ke které nepotřebujete žádné karty!

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku
Zpět

Registrace
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Zásady cookie
Newsletter

Zaregistrujte k odběru Newsletteru

Zasílejte mi prosím newsletter

Cesty mezi světy

email: info@pknihy.cz

tomindo © 2012-2023, systém TomShop 2.5 | www.pknihy.cz | www.pozoruhodneknihy.cz | www.pozoruhodnedarky.cz | www.vilandule.cz