Vaříme zdravě bez cukru
"Změna životního stylu začíná změnou způsobu vaření. K vaření je potřeba přistupovat především s láskou. Jídlem ovlivňujeme nejen sebe, ale i druhé, kterým ho předkládáme."
Jejím mottem je:
Vydala také knihu Zdravá strava pro oslabenou slinivku a své recepty prezentuje na www.varimezdrave.cz.
V této knize zúročila své dlouholeté zkušenosti ze života s oslabenou slinivkou.
Autorka se mnoho let zabývá alternativním přístupem k léčení a vymýšlením zdravých pokrmů.
Mgr. Dagmar Kovářů, nutriční terapeutka
"V této knize naleznete celou řadu nutričně velmi hodnotných pokrmů, v jejichž recepturách převažují šetrné technologické úpravy, které zbytečně nenavyšují obsah tuků. Vyhovují tak požadavkům přípravy stravy při některých chronických onemocněních trávicího traktu v klidovém období, ale jsou také vhodným obohacením jídelníčku i naprosto zdravých lidí.
Informace, jaké potraviny nakupovat a kterým se raději vyhnout.
Tipy , jak postupně nahradit "tradiční" suroviny zdravějšími.
Rady, jak potraviny upravovat, jaké zvolit suroviny.
Jak pomocí vhodné stravy pozitivně ovlivníte své zdraví a zdraví svých blízkých.
Přes 200 receptů přehledně označených ikonkami podle dietního omezení (oslabená slinivka, bezlepková dieta, potravinové alergie).
Obsah:
Odpovědi najdete v této knize plné zdravých a chutných receptů, kterou ocení nejen lidé s onemocněním trávicího traktu, ale i všichni, kteří mají chuť nebo důvod jíst nízkotučné pokrmy bez cukru.
Jak uvařit zdravě a lehce, abychom po jídle byli plni energie a zbytečně nepřibírali?
Jak se dobře najíst a nezatížit přitom naše trávení?
Chutná strava pro zdravé i nemocné
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku