Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví

Přihlášení

Registrace


Klasická hathajóga probuzení vnitřní síly v tradici himalájských mistrů

Klasická hathajóga probuzení vnitřní síly v tradici himalájských mistrů


Obsáhlé dílo zahrnující teorii, praxi a filozofii autentické Hathajógy tak, jak je předávána v základních spisech jóginské šantry (Hathajóga-Pradipiká, Ghéránda-Sanhita, Šiva-Sanhita, Patańdžala jóga sútra a Jóga-Upanišady). Kniha se obrací k náročnějším hledajícím s vysokými ambicemi, kteří touží po hluboké transformaci a sebeuskutečnění. Umožńuje jim jasnou a srozumitelnou formou získat přístup k opravdové józe a tím i k praktikám, jež byly až do dnešní doby zahaleny rouchem tajemství.

Autor byl po celých 30 let zasvěcován svým indickým mistrem Svámím Dhíréndrou Brahmačarím do vzrušujících tajemství kundaliní-jógy a tím i do jednoho z nejmocnějších systémů umožńujících naplnění lidského osudu. Během dlouhých období odloučenosti v pustinách indického Kašmíru se věnoval intenzivní sádganě a předloženou prací by rád zjevil velkolepý odkaz svého učitele, aby i ostatní lidé mohli využívat toto prastaré vědění. Srdcem jógy je mystická hadí síla kundaliní-Šaktí a bez jejího probuzení není podle tradice možné nalézt cestu do labyrintu vlastní podstaty a přestát tuto cestu nalézání sebe sama bez nebezpečí a újmy.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku
Zpět

Registrace
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Zásady cookie
Newsletter

Zaregistrujte k odběru Newsletteru

Zasílejte mi prosím newsletter

Cesty mezi světy

email: info@pknihy.cz

tomindo © 2012-2023, systém TomShop 2.5 | www.pknihy.cz | www.pozoruhodneknihy.cz | www.pozoruhodnedarky.cz | www.vilandule.cz